Webdesign | Grafisch ontwerp | Online marketing

PROFESSIONEEL FACEBOOK PAGINABEHEER.

 

Geeft Facebook je alleen maar kopzorgen?

 

Ik zie het zo vaak gebeuren…vol enthousiasme wordt er een Facebook pagina opgezet. In eerste instantie worden er ook berichten geplaatst. Maar na een tijdje weet je niet meer wat je toch iedere keer moet plaatsen. En schiet het erbij in. Gevolg: een ‘dode’ Facebook pagina zonder interactie met de doelgroep. Terwijl het nou juist om die interactie begonnen was!

 

Hoe zou het zijn als ik elke maand 16 berichten plaats namens jouw bedrijf?

 

Ik schrijf / ontwerp / plaats de posts op jouw pagina, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Ik zet ze niet ‘zomaar’ online, maar laat ze van tevoren aan je zien zodat je weet wat er geplaatst wordt. Je ontvangt een maandelijks rapport met de resultaten!

 

Jouw voordelen!

Geen omkijken naar je Facebook pagina
Geen ‘ik weet niet wat ik moet plaatsen’ stress
Toenemend bereik op Facebook
Toenemende interactie met je doelgroep
Volledige controle over wat er wordt geplaatst op jouw Facebook pagina

 

 

GRATIS WEBSITE CHECK!

 

Hoe staat het er eigenlijk voor met jouw website? Hoe zit het met de vindbaarheid in Google bijvoorbeeld?

En met de gebruiksvriendelijkheid? Is jouw site wel goed te bekijken op een mobiele telefoon? En is ie technisch wel helemaal up to date en klaar voor de toekomst?

Laat hieronder je gegevens achter en ik check je site helemaal gratis op deze punten! Ik neem vervolgens contact met je op om de conclusies (vrijblijvend!) door te nemen.

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER MIJ?

“Wij zijn zeer tevreden over Webstudio Renée. De website wordt in goed overleg helemaal naar wens samengesteld. Ziet er zeer professioneel uit. Als we hulp nodig hebben of vragen staat Renée altijd voor ons klaar, regeert altijd snel.”

Philippina Treffers

CaravanCentrum Treffers

“Na wat oriënterende gesprekken kwamen Renee en ik al snel op hetzelfde level. Ze voelde “haar”fijn aan waar ik naar toe wilde en wist mijn stijl én karakter op de site precies te benadrukken! Alle lof van mij maar óók van mijn klanten, en een dikke duim.”

Patricia Bransz

Hippe Kapper

“Wij zijn heel blij met de fijne samenwerking met Webstudio Renée!”

Lilian Wirken

Verloskundigen Oosterhout

“Heel trots en blij zijn wij met de nieuwe site van MediModus. In alle opzichten een site die aansluit bij onze wensen. Webstudio Renée heeft ons zeer prettig, duidelijk, geduldig (!) en compleet op weg geholpen. De site heeft de uitstraling die we zochten en is eenvoudig te veranderen. Ook is de site zoveel completer geworden dan we vooraf hadden bedacht; hetgeen echt te danken is aan de initiatieven en oprechte interesse van Renée. Wat ons betreft is Webstudio Renée een aanrader op het vlak van webdesign.”

Lilian Wirken

MediModus

“Webstudio Renée verzorgt al sinds een aantal jaren onze online marketing activiteiten. We zijn erg tevreden over de samenwerking. Renée denkt met ons mee en haalt ons veel werk uit handen. Ze heeft o.a. onze website gebouwd en onze brochure opgemaakt. Bovendien zorgt zij ervoor dat er bezoekers op onze website komen, en dat betekent voor ons extra omzet!”

Freddy Smits

Campers & Cars

“In mijn beroep gaat alles snel. Wat vandaag gebeurt, is morgen weer vergeten. Doordat ik zelf mijn reportages en blogs kan plaatsen en reacties kan beheren, kan ik op de actualiteiten inspelen. Tegelijkertijd kan ik het technische beheer overlaten aan Webstudio Renée. De samenwerking met Renée is zeer prettig. Ze denkt mee en neemt initiatief zonder daarbij aan mijn wensen voorbij te gaan. Het resultaat is een prachtige website waar mijn lezers, luisteraars en opdrachtgevers op terecht kunnen.”

Sjoukje Rietbroek

Journalist in Marokko

“Het feit dat we zelf de website kunnen onderhouden is een absoluut pluspunt.
Renée heeft goed naar onze wensen geluisterd en wij zijn trots op het eindresultaat!”

Anjelle van Roon

Galvin

 

WEBSTUDIO Renée
Rijksweg 68
4255 GM Nieuwendijk
Telefoon: 06 - 496 240 12
Email: renee@webstudiorenee.nl

Lees het privacybeleid.