Webdesign | Grafisch ontwerp | Online marketing

JOUW WEBSITE ZONDER ZORGEN.

 

Een website is vaak het eerste contactmoment voor mensen die geïnteresseerd zijn in je product of dienst. Met een goede website zorg je ervoor dat je dit moment optimaal benut. Ik maak WordPress websites zonder zorgen, waarmee je klaar bent voor de toekomst. Ik denk met je mee over de doelstelling van de website en adviseer je over hoe je jouw doelgroep het beste kunt bereiken en aanspreken.

De website wordt helemaal naar jouw persoonlijke wensen samengesteld. Met mijn jarenlange technische én commerciële ervaring denk ik op beide vlakken met je mee. Ik zorg er dus niet alleen voor dat je site technisch helemaal tot in de puntjes is. Ik zorg er ook voor dat mensen op de site overgaan tot actie, zodat je site ook echt iets voor je gaat opleveren!

 

…MAAR WAT IS DAT EIGENLIJK? EEN WEBSITE ZONDER ZORGEN?

Een website met tevreden bezoekers die vinden wat ze zoeken
Een website die je gemakkelijk zelf kunt bijhouden
Een website die ervoor zorgt dat jouw onderneming groeit
Een website die jouw identiteit perfect weergeeft
Een website die technisch in orde is, veilig en klaar voor de toekomst

GRATIS WEBSITE CHECK!

 

Hoe staat het er eigenlijk voor met jouw website? Hoe zit het met de vindbaarheid in Google bijvoorbeeld?

En met de gebruiksvriendelijkheid? Is jouw site wel goed te bekijken op een mobiele telefoon? En is ie technisch wel helemaal up to date en klaar voor de toekomst?

Laat hieronder je gegevens achter en ik check je site helemaal gratis op deze punten! Ik neem vervolgens contact met je op om de conclusies (vrijblijvend!) door te nemen.

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER MIJ?

“Wij zijn zeer tevreden over Webstudio Renée. De website wordt in goed overleg helemaal naar wens samengesteld. Ziet er zeer professioneel uit. Als we hulp nodig hebben of vragen staat Renée altijd voor ons klaar, regeert altijd snel.”

Philippina Treffers

CaravanCentrum Treffers

“Na wat oriënterende gesprekken kwamen Renee en ik al snel op hetzelfde level. Ze voelde “haar”fijn aan waar ik naar toe wilde en wist mijn stijl én karakter op de site precies te benadrukken! Alle lof van mij maar óók van mijn klanten, en een dikke duim.”

Patricia Bransz

Hippe Kapper

“Wij zijn heel blij met de fijne samenwerking met Webstudio Renée!”

Lilian Wirken

Verloskundigen Oosterhout

“Heel trots en blij zijn wij met de nieuwe site van MediModus. In alle opzichten een site die aansluit bij onze wensen. Webstudio Renée heeft ons zeer prettig, duidelijk, geduldig (!) en compleet op weg geholpen. De site heeft de uitstraling die we zochten en is eenvoudig te veranderen. Ook is de site zoveel completer geworden dan we vooraf hadden bedacht; hetgeen echt te danken is aan de initiatieven en oprechte interesse van Renée. Wat ons betreft is Webstudio Renée een aanrader op het vlak van webdesign.”

Lilian Wirken

MediModus

“Webstudio Renée verzorgt al sinds een aantal jaren onze online marketing activiteiten. We zijn erg tevreden over de samenwerking. Renée denkt met ons mee en haalt ons veel werk uit handen. Ze heeft o.a. onze website gebouwd en onze brochure opgemaakt. Bovendien zorgt zij ervoor dat er bezoekers op onze website komen, en dat betekent voor ons extra omzet!”

Freddy Smits

Campers & Cars

“In mijn beroep gaat alles snel. Wat vandaag gebeurt, is morgen weer vergeten. Doordat ik zelf mijn reportages en blogs kan plaatsen en reacties kan beheren, kan ik op de actualiteiten inspelen. Tegelijkertijd kan ik het technische beheer overlaten aan Webstudio Renée. De samenwerking met Renée is zeer prettig. Ze denkt mee en neemt initiatief zonder daarbij aan mijn wensen voorbij te gaan. Het resultaat is een prachtige website waar mijn lezers, luisteraars en opdrachtgevers op terecht kunnen.”

Sjoukje Rietbroek

Journalist in Marokko

“Het feit dat we zelf de website kunnen onderhouden is een absoluut pluspunt.
Renée heeft goed naar onze wensen geluisterd en wij zijn trots op het eindresultaat!”

Anjelle van Roon

Galvin

 

WEBSTUDIO Renée
Rijksweg 68
4255 GM Nieuwendijk
Telefoon: 06 - 496 240 12
Email: renee@webstudiorenee.nl

Lees het privacybeleid.